Skip to main content

Ordningsregler Sollefteå camping

Följande ordningsregler gäller på Sollefteå camping och är till för dig och andra gäster. Vi hoppas dessa ska bidra till att ni får en trevlig vistelse på vår camping. Vid incheckning på Sollefteå camping godkänner du att du tagit del av och accepterar dessa regler.

Checka in i receptionen direkt vid ankomst till Sollefteå camping.

Alla campinggäster måste ha giltig Campingkey eller Camping-ID vid incheckning. Om du inte redan har det skapar vi ett i receptionen.

När du fått koden till bommen är denna till för endast er och ska inte lämnas ut till andra. Det är inte tillåtet att släppa in obehöriga gäster.

Du har själv ansvar att hålla uppsikt över dina barn

Visa hänsyn gentemot varandra och omgivningen. Det ska vara tyst på campingområdet mellan 23.00 till 07.00. Vid problem, tala vänligt med varandra och acceptera att det är natt och andra vill sova.

Lämna gemensamma utrymmen i samma skick som du själv önskar finna dem.

Hjälp oss hålla campingområdet rent! Släng skräp i sopkärl som finns på området.

Försäljning på campingområdet är förbjudet.

Husdjur hålls kopplade och rastas ej på området.

Väktare patrullerar området på kvällar och nätter och finns till för er trygghet.

Sollefteå camping ansvarar ej för skador på eller förlust av campinggästernas ägodelar. Den som skadar campingens byggnader, material eller gästers ägodelar kan göras ersättningsskyldig.

Beakta coronarestriktionerna, se separat information, skyltning, samt ta eget ansvar.

Vi förutsätter att alla campinggäster visar hänsyn till varandra och hjälps åt att hålla ordning. Personalen äger rätten att varna samt avhysa gäster från området om reglerna inte efterföljs. Vid hot, våld, sexuella trakasserier, eller annat olagligt beteende, kommer polis att tillkallas

Bokning och uppställningsregler Sollefteå camping

Du kan boka din campingplats eller stuga via telefon, mail eller direkt med oss i receptionen.

För kostnadsfri avbokning, kontakta oss senast tio dagar före tänkt ankomst
Vid senare avbokning debiteras 50% av kostnaden.

Undantag görs vid exempelvis dödsfall, sjukdom eller olycksfall som drabbat dig eller närstående. Styrk ditt förhinder med intyg från läkare eller myndighet.

Bokad stuga betalas vid incheckning. Vid tidigare avresa återbetalas ingen avgift.

Bokad campingplats betalas vid in eller utcheckning.

Håll dig inom din tomtgräns! På Sollefteå camping är ofta elstolpen tomtgräns.

Varje campinggäst är ansvarig för sin campingtomt under vistelsen och skall lämna platsen i samma skick som den var när ni kom.

Utifrån brandskyddssynpunkt skall det vid uppställning av husvagn/husbil/tält vara minst 4 meter mellan enheterna. För att uppnå detta är det av största vikt att ingen parkerar närmare tomtgränsen än 2 meter. Tänk på att inte slänga glödande kol eller brandfarliga föremål i våra sopkärl. Töm INTE latriner i container.

Husvagnens draganordning bör vara riktad ut mot körväg i händelse av utrymning av campingplatsen.

Kör ej med motordrivna fordon på området mer än nödvändigt. Kör i gånghastighet och ta hänsyn till andra gäster och uppmärksam på lekande barn.

Campingplatsen skall vara lämnad i gott skick, senast 15.00 avresedag. Detta med hänsyn till nya gäster. Om ni vill stanna fler dagar gör det klart med personal att det är möjligt i god tid före avresa.

Stuga samt villavagn skall vara lämnad och städad enligt checklista senast 12.00 avresedag. Vi tillhandahåller EJ avresestäd.

Vid skadegörelse i stugor kan gästen bli ersättningsskyldig.

Vi önskar er en trevlig vistelse på Sollefteå camping!                                              

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du får användning av cookies.